Vardagsbestyr

SPECIALTROSA och KALSONG VID INKONTINENS

2015-11-25 21:34 #0 av: Eda

Foto Wundies

Det är inte bara kvinnor som har inkontinensbesvär, även många män har det, speciellt de som har prostataproblem. 

Många tycker att trosinlägg kan irritera och dessutom upplevas som ”skämmigt” vid omklädning t.ex. vid gympa och bad. Men nu finns snygga trosor/kalsonger med ”inbyggda” skydd. Trosorna kan ta upp 30 ml vätska och kalsongerna 50 ml, de säljs av Wundies.
Den enda nackdelen som jag ser det att de är inte direkt billiga.

Mer om dessa går att läsa på min blogg Textilochtips, se:
Underkläder för dam och herr avsedda för personer med rörelsehinder, inkontinens eller stomi 

BloggarTextilochtips och handikapptips  

Textilochtips och handikapptips har referenswebbplatser på Facebook

Gilla gärna och dela!

Bloggarna är ideella och har inte  någon försäljning eller vinstintresse.

Anmäl
2015-11-25 22:16 #1 av: DesK

Tack för bra information!

Désirée

Anmäl
2015-11-30 04:40 #2 av: RuiXue

Kan tänka mig att det där kan vara smidigt just i lägen när man kanske vill vara mer diskret med sin problematik, som typ på badhus i omklädningsrummet där det är mindre roligt att gräva fram en Tena ur väskan. 

Men känns inte så väldigt hygieniskt. Ett trosskydd kan man ju byta flera gånger per dag, men trosor har man ju som regel 1-2 par per dag bara så det skulle ju bli ett himla bytande av trosor om man nu hör till den kategori som behöver byta skydd flera gånger per dag. Men ja, just när man vill vara diskret som i omklädningsrum så är det absolut en bra uppfinning! 

Jennie


Anmäl
2015-11-30 08:29 #3 av: Eda

Jag håller med om att det kan bli ofräscht, men de är inte tänkta för större läckage. Många personer som vanligtvis inte har några problem utan endast får det vid tillfälliga ansträngningar som t.ex. vid gympa, nysningar etc. tror jag att det skulle kännas som en extra säkerhet med dem.

Anmäl
2015-11-30 08:36 #4 av: DesK

Jennie, jag håller med dig, men jag tänkte sponrant som Eda beskriver att det är bra för dem med små läckageproblem i första hand. 

Désirée

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.