Övrigt om rörelsehinder

Wimbledonmästerskapen

2012-07-05 14:41 #0 av: Leffe

I den anrika tennisturneringen finns även rullstolstennis med på programmet. Ingen är med från Sverige.

På herrsidan är det tre spelare från Holland, två från England och tre från Frankrike. På damsidan kommer fem spelare från Holland, två från England och en från Belgien

Anmäl
2012-07-05 17:28 #1 av: Maria

Oj, då det hade jag ingen aning om. Men å andra sidan sett så kan jag noll om idrott.Skäms

/Maria

 

Anmäl
2012-07-10 03:19 #2 av: EvaG

Det är visst massor av rullstolstennis i Sverige.

___________________________
Var rädd om dem du älskar
_________________________

Medarbetare på Vilda västern iFokus

Anmäl
2012-07-10 11:40 #3 av: [Beavis]

Undrar varför ingen av dem är med i Wimbledon? Troligen är det väl en monetär fråga. Jag misstänker att ingen av dem får betalt för att delta och prissumman inte är i närheten av tvåbeningarnas?

_______________________________

Medhjälpare på: rörelsehinder.ifokus.se , hemsidor.ifokus.se

 

Anmäl
2012-07-10 12:10 #4 av: medde

Jag visste det fanns, men ärligt var det LeffeD som berättade det.. Finns mycket fina och duktiga i Sverige, Men att våra svenskar kanske inte är med behöver inte vara en peng fråga. Utan rätt och slätt att dom inte håller måttet. Ser man så är dte ju inte många som är med ta England som endast har två män med sig osv.. Så inte alltid det negativa att det är alltid pengar som spelar in.

Att prissumman inte är det samma beror nog på många faktorer så som att bland annat att min inte får in så mycket pengar i publikintäkter som "tvåbeningarna" har ,men jag ser det enbart posetivt och att det är god väg framåt. Bara det att det finns rullstolstennis i anrika Wimbledon.

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥ Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.