Övrigt om rörelsehinder

Ny här

2011-05-26 01:16 #0 av: Bettan

Jag tycker det finns mycket att läsa om rörelsehindrades vardag. Jag vill lära mig mer. Själv har jag bara ett rörelsehinder och det är att vänsterarmen inte fungerar och kan göra fruktansvärt ont. Skadan kom under den tid jag spelade handboll. Det går inte att göra något åt den. Det är bara en småsak jämfört vad många andra råkat ut för. Jag är intresserad hur det går för er i till exempel rullstol ute på gator och torg, kommunikationer. Ja vardagsbestyr helt enkelt. Jag tycker den här sidan verkar bra att få veta en hel del.

Ha en bra dag

Sport iFokus

Anmäl
2011-05-26 01:40 #1 av: Leffe

Välkommen hit

Anmäl
2011-05-26 09:18 #2 av: millam

Välkommen!

Anmäl
2011-06-06 12:43 #3 av: bernil55

Välkommen från mig med! Jag såg dig men orkade inte skriva just då och nu först råkade jag hamna här igen.

Jag är intresserad av dig och din skada bland annat eftersom jag har en gubbe/särbo som haft en stroke och är i princip enarmad. Så jag vet att det inte är "bara".

Han kan röra och styra armen rätt bra nu men handen är dålig. Han kan bara greppa saker i en viss storlek och det krävs enorm koncentration för att hålla i något. Upprepar han en rörelse låser det sig.

Själv har jag två halvtaskiga händer men är glad att jag (ännu) har två!

 

Anmäl
2011-06-08 17:25 #4 av: [Beavis]

Ja välkommen hit.

Vi har ju mötts i andra trådar men denna verkar ha gått mig förbi.

Jag är delförlamad ifrån midjan och ner ifrån födseln, men är gående. Jag använder bara rullstolen privat och när jag sportade som ung.

_______________________________

Medhjälpare på: rörelsehinder.ifokus.se , hemsidor.ifokus.se

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.