Färdtjänst

Färdtjänsten strular!

2007-07-23 16:45 #0 av: totte

Jag skulle åka till en kompis i fredags. Satt & vänta på att taxin skulle komma så kommer den men det är bara det att det är samåkning & hon jag skulle åka med hade en rulle & det har jag oxå så det gick ju inte så jag fick vänta på att det skulle komma en ny bil till mig visst det gick ganska fort. Nu är det så att färdtjänsten själva säger att samåkning med två rullar inte ska få förekomma men då undrar jag varför det händer.

Anmäl
2007-07-24 13:38 #1 av: medde

 Tyvärr är det ju inte första gången det strular med dom!!
Mvh medde

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥ Anmäl
2007-07-27 02:54 #2 av: [gromar]

Förmodligen har den ena kunden inte talat om för färdtjänsten att han eller hon hade rullstol med sig. Det är tyvärr allt för vanligt att vissa kunder gör så.

 

Anmäl
2007-07-27 23:25 #3 av: vanessa

Sånt är tråkigt. Det är ett skäl till att jag alltid beställer så att jag har god tid på mig ifall saker och ting går fel. Så man inte är sist i mål när man kommit dit man ska komma. Fast jag har vanlig färdtjänst, utan sjukresor. Kanske det är annorlunde. /Vanessa

Kata(rina), f.d. Vanessa som är mitt mellannamn.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.