Övrigt om rörelsehinder

WWF behöver din hjälp!

2007-11-21 16:49 #0 av: Leffe

Som du säkert känner till är den globala uppvärmningen ett allvarligt hot mot vår planet. Sedan 1970-talet har utsläppen av växthusgaser ökat med 70 procent, vilket har orsakat förödande konsekvenser för vår miljö. Djurarter riskerar att dö ut, Arktis isar smälter och havsnivån stiger till kritiska nivåer.

Vi på iFokus har startat ett samarbete med WWF för att hjälpas åt att sprida budskapet till alla som bryr sig om djur, växter och människor som lever på vår sällsynta planet.

Du kan stödja WWF i sin kamp mot den globala uppvärmningen genom att bli fadder åt ett av de djurarter som råkat mest illa ut. Du får också WWF:s presentbox eller typiska mjukisdjur som symbol för din omtänksamhet.

Klicka här för att läsa mer om möjligheterna till en bättre framtid!

Anmäl
2007-11-23 19:50 #1 av: tacochipset

palla...

Anmäl
2007-11-23 23:45 #2 av: bubbelbubbel

BRAAA !! :D
jag har varit pandafadder i ett år nu ! :)

Anmäl
2007-11-24 02:55 #3 av: vanessa

#2 Själv stöder jag WWF och Svenska Naturskyddsföreningen. Sist så satte jag in pengar för de stackars isbjörnarna som har problem med isbrist. Trevligt att vara Pandafadder. Nu finns det en högaktivt par som lyckats föda tre ungar. Det hör inte till vanligheterna.

#1 Suck. Dessutom med samma ip-nummer som Lill-Jonna. Undrar varför...

Kata(rina), f.d. Vanessa som är mitt mellannamn.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.