Andra sjukdomar och skador

Åt kyckling - hamnade i rullstol

2008-03-05 16:32 #0 av: [SvenA]

 

Eric Vestin, 22, åt en kycklingkebab i juli.
Något han fortfarande lider av sviterna efter.
Han blev så svårt sjuk att han las in på sjukhus i en vecka och fick sitta i rullstol. Ännu är han inte fullt frisk

 

Läs mer på

http://www.kvp.se/nyheter/1.877757/at-kyckling-hamnade-i-rullstol

SvenA

Anmäl
2008-03-05 16:52 #1 av: Simson

Å fy hundan!!!

Syster fick i sig kyckling av misstag en gång (vi är båda vegetarianer) och fick inte ens behålla vatten på fem dagar. Jag blev bjuden på sallad en gång med orden att jag kunde peta bort kycklingen...de vet inte hur ont det gör när njurarna slås ut.

Men en smittad kyckling är än värre!! Stackars kille!! Jösses vad hemskt! Att det sitter i så länge?!!

Anmäl
2008-03-06 09:02 #2 av: totte

Otäckt!!

Anmäl
2008-03-06 10:09 #3 av: [SvenA]

Det vill till att man lagar till de ordentlugt annars kan sådant hända

Anmäl
2009-02-07 10:08 #4 av: snurro89

Jag fattade inte Vad händer om man inte ätit kött på ett år o äter kött?

Anmäl
2009-02-07 10:09 #5 av: snurro89

Kan man dö av den Bakterien? finns den bara i kött?

Anmäl
2009-02-07 20:34 #6 av: [SvenA]

#4-5 Din första ftåga det händer inget alls

Din andra fråga Det var kycklig och den är särski känslig den måste tillagas ordentligt

Jag har aldrig hört att någon dött av att äta ordentligt tillagad kyckling

Anmäl
2009-02-07 23:28 #7 av: Leffe

Åt kyckling till middag som jag själv tillagat och hamnade sedan framför teven och såg Sverige-Tjeckien i hockeyn och sitter nu framför datorn. Mår rätt så bra än så länge i alla fall

Anmäl
2009-02-09 09:57 #8 av: Tatsja

Det gäller att laga till kycklingen rätt. Den får absolut inte vara det minsta rå inuti, då kan man bli matförgiftad.

Väl mött, Tatsja

Du tittar väl in på Fotboll iFokus?

Anmäl
2009-02-12 14:38 #9 av: MIRJAMI

Ja jätte vigtigt att maten i över huvutaget är ordentligt tillagad. Bakterier dör vid en viss temp. men det finns vissa bakterier man inte kan ta död på tex. på gamla livsmedel. Sedan allt måste vara rent, speciellt på restauranger...och man ska hålle en mycket bra hygien överallt. Jag skurar och har mig på jobbet eftersom jag jobbar i ett kök. Vet hur vigtigt allt detta är.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.