Bemötanden

Censur, mygel, skitregering!

2010-04-17 16:33 #0 av: [Beavis]

Läs om lagförslaget här

Nu har Göran "Guran" Hägglund gjort det igen. Det stiftas nu en lag för att hindra patieneter och anhöriga att anmäla lelbehandlingar etc till HSAN... Dessa skall nu utredas av Socialstyrelsen är det tänkt och sjukvårdspersonal som klantat till det skall inte längre hållas ansvariga.

Har månne någon av Gurans förmögna läkargrannar gråtit ut över lördagsdrinken??

_______________________________

Medhjälpare på: rörelsehinder.ifokus.se , hemsidor.ifokus.se

 

Anmäl
2010-04-17 16:55 #1 av: [SvenA]

Om man läser förslaget som fanns så ska det bli bättre tror de som kom med förslaget fast jag tvivlar men hoppaspå en förbättring

Det har ju inte fungerat som det hhar varit förut heller det har i princip varit helt omöjligt att få sjukvårdspersonal som uppenbart är klart olämpliga för att arbeta inom sjukvården avstängda

Anmäl
2010-04-17 18:08 #2 av: [Beavis]

Det stämmer säkert, men i första anblicken ser det ju ut som att han försöker skydda polarna i villan brevid.

Jag tycker inte det ska vaa för enkelt heller att fälla någon som fumlat lite eller om patienten är osakligt missnöjd. Men man måste ju få chansen att försöka. Risken är ju stor at Läkarna och höjdarna inom socialstyrelsen spelar golf ihop.

_______________________________

Medhjälpare på: rörelsehinder.ifokus.se , hemsidor.ifokus.se

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.