Bemötanden

Medias märkliga tystnad

2010-08-04 13:12 #0 av: [SvenA]

Det är märkligt hur tyst det är i etermedia omkring alla dessa nycket kraftiga försämringar som drabbar oss med stora hjälpbehov av andra personer för att vårt dagliga liv ska fungera tillfedställande för oss .

Det kanske beror på att de personer som arbetar i etermedia tror att vi alla som har så stora hjälpbehov har någon smittsam sjukdom som de själva kan bli drabbade av .

För något måste det bero på eftersom man helt låter bli att ta upp dessa krafiga försämringar som vi råkar ut för trots allt vackert tal om mänskliga rättigheter och allas lika värde

För sanningen är att man aldrig ser en person i rullstol eller helt blind medverka i några programm

Det har aldrig förekommit i några morgonsoffor at rullstolsburma personer har medbverka t inte heller helt blinda får vara med

Anmäl
2010-08-04 16:46 #1 av: Leffe

Det är klart det är tyst i media. Det blir inte fart på media förrän kändisar gör skandaler och så vidare. Att en funktionshindrad får sämre förhållande, det är väl inget att bry sig om (ironi)

Anmäl
2010-08-04 17:24 #2 av: [SvenA]

Vi får väl hitta på något så att de får upp ögonen på detta

Anmäl
2010-08-04 17:27 #3 av: Leffe

Kör omkull kändisar och anklaga dem för något

Anmäl
2010-08-04 23:32 #4 av: [Beavis]

Det är klart att det är tyst om detta, främst för att nästan inga journalister har ett synligt funktionshinder. Sen har nu det faktum att det är valår och SVT och nästan alla stora nyhetstidningar utom aftonbladet kontrolleras av alliansen som styr för tillfället.

Törelsehindrade bjuds inte in i frukoststudiorna för vi väcker obehag bland vanliga dödliga och dessutom finns en viss risk att om den som bjuds in är intelligent kan denne säga något kontroversilellt och det kan vi inte ha just nu- Länge leve valfriheten!

_______________________________

Medhjälpare på: rörelsehinder.ifokus.se , hemsidor.ifokus.se

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.