Trafikskadade

Behöver hjälp med bra läkare i Mölndal/Gbg?

2010-10-12 19:44 #0 av: dogg

Hej! Ny här på forumet och ny i Göteborgsområdet sedan januari. Är sedan 7 år tillbaka whiplash skadad mm sedan en bussolycka. Har bla diagnosen WAD grad III. Hittade er i och med att jag är inne ofta på sheltie Ifokus. Nu till min fråga, i december får jag äntligen första handskontrakt i Mölndal och vill nu hitta en läkare som är kvar på sin tjänst, som går att nå, som är erfaren och tar sig tid att skriva bra intyg till försäkringskassan framför allt. Har haft en i och för sig bra läkare på vårdcentralen men han har inte alltid varit på sin tjänst utan arbetat på andra ställen också. Ska börja arbetsträna nu och behöver en fast läkare som kan hjälpa mig med alla papper och naturligtvis allt annat medicinskt som rör min skada. Någon som har ett bra tips, rätt person är viktigast, men bör finnas i Mölndal eller centrala Göteborg? Tack på förhand.

Anmäl
2010-10-12 20:18 #1 av: [Beavis]

Hej och välkommen dogg.

Tyvärr bor jag i Stockholmsområdet så jag kan inte hjälpa dig men förhoppningsvis har någon annan här tips.

_______________________________

Medhjälpare på: rörelsehinder.ifokus.se , hemsidor.ifokus.se

 

Anmäl
2010-10-12 22:36 #2 av: [SvenA]

Hej och välkommen hit även jag finns i stockholmstrakten så jag vet inget om läkarna i Göteborg. men gå in på hälsa i fokus, där sajtvärden är från göteborg hon kanske kan hjälpa dig med detta?

Har du däremot andra saker så kanske vi kan hjälpa dig med råd och tips här. för vi har erfarenhet av egna rörelsehinder med allt vad det kan innebära...

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.