Övrigt om rörelsehinder

Individens rätt omfattar inte sjuka

2010-12-19 11:55 #0 av: [SvenA]

gång blev vi kraftfullt applåderade i riksdagen. Äntligen hade man enats om en ny Försäkringskassa, där landets alla halta och lytta skulle föräras en rehabilitering som möjliggjorde en plats på arbetsmarknaden.

 

Läs hela artikeln här

 

Anmäl
2010-12-19 11:58 #1 av: [SvenA]

Häntat frå artikel

Det finns starkare grupper i samhället som skulle kunna vara med och spara! Skatteverkets egna beräkningar av det årliga skattefelet (läs gärna fusket) uppgår till 133 miljarder per år. Försäkringskassans totalkostnad som bedömdes hota statsfinanserna i beräkningarna inför denna reform uppgick till 132 miljarder. En jämförelse som talar sitt tydliga språk.

Anmäl
2010-12-19 13:15 #2 av: [Beavis]

Förjävligt men det är lättare att attackera de svaga som inte kan försvara sig än att gå på de starkare som kan snacka tillbaka om bedrägerierna och resursslöseriet.

Kolla bara vilket liv det blev på regeringen när det röstades igenom en minskad administrationsbudget för regeringskansliet.

_______________________________

Medhjälpare på: rörelsehinder.ifokus.se , hemsidor.ifokus.se

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.