Övrigt om rörelsehinder

Allt under devisen ”vägen till helvetet är kantad

2011-01-09 10:41 #0 av: [SvenA]

Enligt en enkätundersökning av statens medicinsk-etiska råd så är det psykiatriker som är mest villiga att utföra assisterat självmord i Sverige, och då är det nog dags att se upp och utfärda stormvarningar, ty av historien tycks vi inte ha lärt oss någonting. Ett fåtal ”obotliga fall” kommer att utökas till allt fler kategorier människor som skall få enkelbiljett ut i det okända. Se bara på de psykiatriska diagnoserna hur de utökas hela tiden. Nu har vardags- och tonårsproblem plötsligt blivit psykiska sjukdomar och störningar.

 

Vi i KMR anser att det inte skall finnas lagar som ger möjlighet till att aktivt döda människor, oavsett anledning. Historien visar att ”innovativa” politiker hittar lösningar på dessa frågor; är det inte så att kriminella människor ”belastar” samhället väl mycket, kanske de handikappade på samma gång… varför inte terroristerna, alkoholisterna, drogmissbrukarna…

 

Eller är man rentav rädd för att en allt större andel pensionärer skall tära på nationalbudgeten?

 

 

Läs artikeln från start här

 

Anmäl
2011-01-09 20:16 #1 av: [Beavis]

Psykolgerna var bland de första att assistera nationalsocialisterna i tyskland i kampen för att rena den ariska rasen.

Det byggdes gaskammare och svaltes ihjäl på institutionerna i början av 30-talet. Sen fick de anhöriga brev hem om att de dött i lungsot och liknande.

_______________________________

Medhjälpare på: rörelsehinder.ifokus.se , hemsidor.ifokus.se

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.