Övrigt om rörelsehinder

Försäkrigskassas lokalkontor ska bort

2011-03-03 10:58 #0 av: [SvenA]

I måndags meddelade Försäkringskassan att man lägger ner sina lokala servicekontor runt om i landet. Beslutet är en följd av att regeringen vill minska anslaget till myndigheten med 300 miljoner kronor från 2013.

Detta betyder att det inte kommer finnas någonstans att få hjälp med blaketter son ska fyllas i och som man inte klarar själv på grund av sitt funktionshinder

Anmäl
2011-03-04 00:22 #1 av: [Beavis]

Jag trodde inte att det fanns några försäkringskassekontor längre...? men tydligen fanns det några stycken kvar som de nu lägger ner. Jag antar att försäkringskassan och arbetsförmedlingen kommer att bli virtuella myndigheter innan de läggs ner helt.

_______________________________

Medhjälpare på: rörelsehinder.ifokus.se , hemsidor.ifokus.se

 

Anmäl
2011-03-04 10:26 #2 av: [SvenA]

Det lutar åt det hållet

Anmäl
2011-03-05 14:33 #3 av: [Beavis]

Den långsiktiga planen som är en bra bit på väg är ju att göra oss livegna till företagen utan möjlighet att klaga eller opponera oss vi skall bara vara glöada över vårt dagliga bröd och acceptera att vi bara är Drivmedel för företagen och ett medel för de redan bemedlade att bli även mer bemedlade.

De av oss med minne och en fungerande hjärna vet hur det gick till.

_______________________________

Medhjälpare på: rörelsehinder.ifokus.se , hemsidor.ifokus.se

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.