Övrigt om rörelsehinder

Lansering av nya iFokus

2011-03-03 17:12 #0 av: Leffe

Meddelande från iFokus-teamet:

"Som de flesta av er känner till har vi flera allvarliga buggar i den här "gamla" versionen av iFokus. Den allvarligaste är att medlemmar på ett högst slumpartat sätt stängs av och då inte kan logga in alls. Denna elaka bugg medför också att till exempel den personliga presentationen raderas. Vidare har vi den bugg som gör att man ibland ser ut att bli inloggad som någon annan (även fast man inte blir det). Också mycket olyckligt. Dessutom blir nuvarande iFokus till och från så långsam att det inte går att använda sajten.

Då buggarna har ökat i omfattning den senaste tiden känner vi oss tvingade att nu lansera den nya versionen av iFokus. Det finns fortfarande några mindre buggar och det saknas också några viktiga funktioner men vår bedömning är ändå att det trots detta är bättre att byta ut systemet och fixa dessa saker så snabbt som möjligt i efterhand.

Bland de saker som inte kommer fungera till en början:

- Bevakningarna kommer inte fungera.

- Vissa tillgänglighetsstöd kommer saknas. Detta medför att det under en kort tid kan bli lite svårare för tex synskadade att använda sajten.

Vi kommer självklart att jobba hårt för att så snabbt som möjligt sparka igång dessa och andra funktioner igen så snart vi har genomfört övergången.

Då vi har som lägst trafik på iFokus under lördagar kommer vi imorgon fredag runt lunch påbörja migreringen och då stänga iFokus för resten av dagen.

Med förhoppning om att ni gör samma bedömning som oss; att det trots att vissa saker återstår att göra ändå är bättre att nu gå över till den nya versionen,

Staffan"

Anmäl
2011-03-03 21:20 #1 av: [SvenA]

För er som läser med skärmläsaren supernovan med hal kan vara beredda på attt det blir svårt att kunna kommentera då den länk som ska leda till inmatningsfältet inte leder någonstans

Knappen bifoga fil eller bild fungerar inte heller

Så det kan bli så att det bara går att läsa tills dom har löst tillgängligheten ordentligt för oss

Anmäl
2011-03-04 00:15 #2 av: [Beavis]

Vi får hoppas att övergången blir enkel och snabb och att de sedan snabbt får igång dessa funktioner också. Trots allt har vi ju märkt hur segt det är ibland och allt annat är bättre än det.

_______________________________

Medhjälpare på: rörelsehinder.ifokus.se , hemsidor.ifokus.se

 

Anmäl
2011-03-06 08:09 #3 av: EvaG

Nu fungerar i alla fall sajten snabbt.

___________________________
Var rädd om dem du älskar
_________________________

Medarbetare på Vilda västern iFokus

Anmäl
2011-03-06 22:31 #4 av: [Beavis]

Det är ett gäng buggar i denna också.....

_______________________________

Medhjälpare på: rörelsehinder.ifokus.se , hemsidor.ifokus.se

 

Anmäl
2011-03-06 22:57 #5 av: Leffe

De håller på med buggar. Råkar du ut för sådan så kolla på support iFokus om den finns rapportera. Om inte finns där så raååortera gärna den

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.